Vampire Information

View previous topic View next topic Go down

Vampire Information

Post by Lucarad Ahdera on Sun Aug 29, 2010 3:34 pm

Section 1 V A M P I R E S
\_Subsection 1: C A T E G O R Y
    Article 1: Category F.
    This vampire is the lowest rank of vampire possible. They have no tolerance to wooden stakes, silver bullets, or blessed bullets. They are turned to ash when they are touched by the sun. They must sleep during the day and keep a low profile from Vampire hunters.

    Article 2: Category D.
    These Vampires can stay in direct contact with the sun for three posts. As they are in the sun, their powers are massively crippled. They are turned to ash if they stay out too long{three posts} and have no tolerance to silver bullets or blessed bullets.

    Article 3: Category C.
    These vampires are the first step to becoming the strongest vampire possible. They are bothered by direct sunlight, and are irritable because of it. They can stand in the sun for a longer time{five posts}, however, their powers are crippled heavily. They need excessive use in Silver tipped or Blessed bullets.

    Article 4: Category B.
    This is the next step of Vampire. They are slightly irritable by the sun and can stay out for a longer time than the previous category {ten posts}. Silver tipped bullets and blessed bullets have no affect alone. They must be shot by both or a combination bullet to be affected.

    Article 5: Category A.
    These are the second highest available category. They are less affected by sunlight {Can remain in it for fifteen posts}. Silver tipped Bullets and Blessed bullets do not do anything on their own. Next, You need to, excessively, use combination bullets to harm or destroy Category A vampires.

    Article 6: Mavado Vampires.
    These are the highest attainable category. They are not affected by Wooden stakes, sun, blessed bullets, or silver tipped. Combination bullets do not affect them either. no traditional means affect the Mavado. The only such tried and tested tactic that may endanger and eliminate a Mavado vampire is a wooden stake to the heart.


Vampires:

This is a cost based system. Depending on what rank of vampire you are, you will be given a limited amount of points. These points will be spent on the following and a point on one is a point lost on another category. 1 point is the equivelant to being a category up in each specific field. So here are the point values for each category of vampire that you can spend on.


Category F-20 points [No skill can be above Category B]
Category D-38 points [No skill can be above Category A]
Category C-58 points [Can have only 1 Mavado ranked skill]
Category B-74 points [Can have only 3 Mavado ranked skills]
Category A-94 points [Can have up to 7 Mavado ranked skills]
Mavado Vampire- [Mavado on all skills]

Oh and obviously if you have nothing in the skill you cannot use the skill. Ok done and done. A skill will be marked if you require at least 1 point in the skill.

1.Telekinesis

•F: Cannot preform Telekinesis

•D: Cannot preform Telekinesis

•C: Cannot preform Telekinesis

•B: Cannot preform Telekinesis

•A: Cannot preform Telekinesis

•Mavado: May move medium objects the size of a door in any direction.

2.Teleportation
•F: May teleport once before a five post cooldown with a maximum range of twenty feet.

•D: May teleport once before a four post cooldown with a maximum range of fourty feet.

•C: May teleport once before a three post cooldown with a maximum range of one hundred feet.

•B: May teleport twice before a four post cooldown with a maximum range of two hundred fifty feet.

•A: May teleport twice before a three post cooldown with a maximum range of five hundred feet.

•Mavado: May teleport three times before a two post cooldown

3.Intangibility

•F: Cannot become intangible.

•D: Cannot become intangible.

•C: Can become intangible for one post before a seven post cooldown.

•B: Can become intangible for one post before a five post cooldown.

•A: Can become intangible for one post with a four post cooldown.

•Mavado: Can become intangible for one post, two times, with a four post cooldown.

4.Shape shifting

•F: Can transform into insects and bats for a maximum of seven posts and a minimum of three posts after transformation.

•D: Can transform into small animals as well as anything the lower ranks can transform into. This can be done for a maximum of eight posts and a minimum of two posts.

•C: Can transform into medium sized animals, your familiar as well as anything lower ranks can transform into. This can be done for a maximum of ten posts and a minimum of two posts.

•B: Can transform into multiple of your familiar as well as human sized animals and anything any lower rank can transform into. This can be done for a maximum of fifteen posts.

•A: Can transform into other human shapes that you have seen, large animals, as well as anything any lower rank can trasnform into. This can be done for a maximum of seventeen post.

•Mavado: Can transform into any imagineable human shape as well as anything any lower rank can transform into without a time limit.

5.The Third Eye

•F: This technique can be created and used accurately at three yards and with a blurred image at a maximum of five yards.

•D: This technique can be created and used accurately at five yards and with a blurred image at a maximum of ten yards.

•C: This technique can be created and used accurately at thirty yards and with a blurred image at a maximum of fifty yards.

•B: This technique can be created and used accurately at seventy yards with a blurred image at a maximum of one hudred yards.

•A: This technique can be created and used accurately at one hudred fifty yards and can be used with a blurred image at three hundred yards.

•Mavado: This technique can be created and used accurately at five hundred yards with a blurred image at a maximum of one thousand yards.

6.Superhuman Strength

•F: This level is of the average strength of a body builder.

•D: This is your world's strongest man type of strength.

•C: This has the strength to punch through solid metal.

•B: This level is the strength to rip someone in half or pull aluminum apart.

•A: This level of strength is on the level to with ease punch through one foot of aluminum without difficulty.

•Mavado:This is the strength of a diety. The strength that can remove limbs with a single punch and can punch through walls of three foot thick aluminum and rip through any body.

7.Superhuman Speed -[This is the max speed for short bursts of a maximum of two posts]

•F: The speed of a fit and athletic person.

•D: The speed of an olympic athlete.

•C: The speed of a proffessional biker on his bike.

•B: The speed of a cheetah.

•A: The speed of the average car going at maximum speed.

•Mavado: The speed of a low power plane.

8.Superhuman Senses

•F: that of an average human

•D: Senses heightened to double that of a normal human.

•C: Senses heightened to double of that of a Category D vampire.

•B: Senses heightened to be triple that of a Category D vampire.

•A: Senses heightened to be double of that of a Category C vampire.

•Mavado: Senses heightened to be double that of a Category A vampire.

9.Ghoul Creations

•F: May create up to one ghoul per post.

•D: May create up to three ghouls per post.

•C: May create up to seven ghouls per post.

•B: May create up to ten ghouls per post.

•A: May create up to fifteen ghouls per post.

•Mavado: May create up to twenty five ghouls per post.

10.Familiar Creations

•F: May summon one familiar that is half of the power of all of your skills.

•D: May summon one familiar that is equal to all of your skills or two familiars that are half of all of your skills.

•C: May transform part of your body into a familiar [Ex. Your arm into a wolf body]. May summon one familiar that is equal to all of your skills or four familiars that are all equal to one third of all of your skills.

•B: May transform half of your body into a familiar [Ex. Your legs become that of a wolf for increased speed and such.] May summon one familiar that is equal to all of your skills or six familiars that are equal to one fourth of all of your skills or three familiars that are equal to one half of your skills.

•A: May transform fully into a familiar. May summon two familiars with skills that are equal to all of your skills [Only one at a time though]. You may summon up to four familiars each with half of all of your skills. May summon up to six familiars with one third of all of your skills.

•Mavado: May transform fully into a familiar and by doing so fully heal all damage done to your body one time if you have the strength to go through the transformation [Ex. Your not KO and your not within seconds of death, or dead.] You may summon three familiars with skills that are equal to all of your skills [only one at a time though.] May summon up to six familiars that are half of all of your skills and up to eight familiars that are one third of all of your skills.

11.Creations of Fledgelings

•F: Cannot Create fledgelings only ghouls.

•D: Can Create Category F fledgelings.

•C: Can Create Category F fledgelings.

•B: Can Create Category D fledgelings.

•A: Can Create Category C fledgelings.

•Mavado: Can Create Category B fledelings.

12.Anti-Gravity

•F: Cannot perform any levitation or walk up any walls.

•D: Can walk up walls that are less than 90 degrees and can levitate one inch from the ground.

•C: Can walk on 90 degree walls as if they are normal ground and can levitate six inches from the ground.

•B: Can walk on any kind of angle and can levitate one foot from the ground.

•A: Can walk on any kind of angle while levitating at half the maximum height. Can levitate on non solid surfaces. Can levitate a full three feet from the ground.

•Mavado: Can walk on any kind of angle while levitationg at maximum height. Can levitate on any surface. Can levitate a full ten feet from the ground.

13.Hypnosis
•F: Can hynpotize the human youths and human infants.

•D: Can hyponotize the untrained human.

•C: Can hypnotize any military or high ranked humans.

•B: Can hypnotize any non played humans. [Non rper owned]

•A: Can hypnotize any non elite. [Ex. Vampire elite is Category B and up.]

•Mavado: Can hypnotize anyone with direct eye contact for a minimum of two posts.

14.Memory Absorption

•F: Cannot absorb memories from blood.

•D: Cannot absorb memories from blood.

•C: Can absorb any memory from the past 24 hours from blood.

•B: Can absorb all memories from the past 72 hours from blood.

•A: Can absorb all memories from the past two months from blood.

•Mavado: Can absorb all memories of the one who is having their blood drunk.

15.Telepathy

•F: Cannot preform telepathy

•D: Can preform telepathy on fledgelings at a maximum of fifty feet.

•C: Can preform telepathy on fledgelings at a maximum of two hundred feet.

•B: Can preform telepathy on fledgelings at a maxmum of five hundred feet and can preform telepathy on other vampires at the same distance if the vampire has met with them before.

•A: Can preform telepathy on fledgelings and other vampires at a maximum of two thousand feet if they have met the vampire before. Can block telepathy from vampires of a lower or equal rank.

•Mavado: Can preform telepathy on any vampire they have met at any range. Can block telepathy from any vampire.

16.Dense Wheather Manipulation

•F: Cannot manipulate weather

•D: Can create a small drizzle or clear a small drizzle:

•C: Can cause a storm of wind and rain or clear a storm of equal power.

•B: Can cause a lightning and rain storm and can clear up storms of equal power.

•A: Can create storms of lightning, hail, rain, and/or snow and can clear the weather of equal power.

•Mavado: Can create storms of tornados and control lightning strikes with intense concentration as well as have a storm of any weather and clear any storm.

17.Shadow Manipulation

•F: Cannot manipulate shadows.

•D: Can send out their own shadow to a maximum of fifty feet.

•C: Can send out their own shadow to a maximum of one hundred feet and move shadows of others for 25 feet.

•B: Can send out their own shadow to a maximum of five hundred feet, remove his own shadow from existance and take control of others shadows completely and move them to a maximum of one hundred feet.

•A: Can send out their own shadow to any range. Can remove the shadow of itself as well as anyone else and move shadows of others with unlimited range.

•Mavado: Can send out their own shadow to any range. Can move the shadow of itself as well as anyone else and move shadows of others with unlimited range. Also can cause its own shadow to materialize from the ground into weapons or a shadowy soldier that dies in a single hit. The weapons made of their own shadow are as strong as aluminium

18.Hibernation

•F: One week

•D: Two weeks

•C: One month

•B: Three months.

•A: One year.

•Mavado: Ten years.
avatar
Lucarad Ahdera

Posts : 17
Join date : 2010-08-24

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum